Naar boven

Blog

EEN SLIPPER(TJE) MAKEN EEN SLIPPER(TJE) MAKEN
Door Kamsma Schoenen - 11 augustus 2020
Deze zomer zijn we opzoek naar meer avontuur. Na maanden binnen zitten willen we de straten op en de lanen in. We mogen weer gezien worden. En dat geldt ook voor onze tenen. Die vinden het hoog tijd om de zon te vangen met een paar comfortabele slippers of sandalen. En een kwalitatief slippertje maken, dát kunnen onze merken uitstekend.
Lees meer
EVEN VOORSTELLEN: JOHAN KAMSMA EVEN VOORSTELLEN: JOHAN KAMSMA
Door Kamsma Schoenen - 08 juni 2020
Kamsma Schoenen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1754 een begrip is in Friesland. Inmiddels zijn onze schoenenwinkels gevestigd in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Franeker, Harlingen, Sneek en Wolvega. Maar wie van deze familie staan er momenteel aan het roer? We stellen ons graag aan je voor, met in deze editie Johan Kamsma. Johan is eigenaar van de schoenenwinkel in Drachten.
Lees meer
XSENSIBLE: JAPANSE FINESSE OP HOLLANDSE BODEM XSENSIBLE: JAPANSE FINESSE OP HOLLANDSE BODEM
Door Kamsma Schoenen - 08 mei 2020
Wel eens gehoord van de traditionele Japanse ‘Ippon-ba geta’ slipper? Dit is een sandaal met in het midden van de zool een klein houten blokje. Dit oeroude Japanse concept zorgt ervoor dat je lichaam helemaal in balans blijft. Deze balans vormt de basis voor de schoenen van het merk Xsensible.
Lees meer