Naar boven

Blundstone

Blundstone, een authentiek 100% Tasmaans familiebedrijf, vindt zijn oorsprong in 1870. Als wereldwijd gerenommeerd schoenenmerk behoudt Blundstone echter zijn oorspronkelijke Tasmaanse karakter en koestert het zijn familiewaarden. De kernwaarden van Blundstone, namelijk hoogwaardige kwaliteit, buitengewoon draagcomfort, en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, vormen de pijlers van zijn voortreffelijke reputatie. Ondanks de wereldwijde erkenning heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Hobart, Tasmanië, behouden, terwijl de productie is verplaatst naar Vietnam vanwege ruimtegebrek in Tasmanië. Het Blundstone-team is meegegaan naar Vietnam om de kwaliteitsnormen te handhaven.

Blundstone dames 

De damescollectie van Blundstone biedt keuze tussen de chelsea boot en de dress boot. De chelsea boots zijn niet alleen perfect voor het uitlaten van de hond, maar ook geschikt voor stadsverkenningen, festivals of tuinieren. De eenvoudige reiniging zorgt ervoor dat Blundstone chelsea boots er voor elke gelegenheid als nieuw uitzien, vervaardigd uit prachtige leersoorten zoals glad leer of nubuck leer.

Blundstone heren 

De herencollectie van Blundstone omvat eveneens de chelsea boot en de dress boot, geschikt voor avonturen in de natuur, stadsleven of werkplekken. Beschikbaar in zowel een nette gladleren variant als een stoerdere nubuck look, bieden Blundstone chelsea boots veelzijdige stijlopties.

Of het nu zomer of winter is, Blundstone belooft droog en comfortabel lopen met stevige PU-zolen voorzien van geïntegreerd absorptiemateriaal voor schokdemping. De elastische band en iconische merklabels aan de voor- en achterkant van de schoen maken het probleemloos aan- en uittrekken mogelijk. Met Blundstone chelsea boots wandelt u op wolken, beschermd tegen wind en water.

Kamsma schoenen online

Bij Kamsma Schoenen Online kunt u gemakkelijk vanuit uw stoel de diverse Blundstone modellen bekijken en aanschaffen. Indien een specifiek model ontbreekt, staat het team telefonisch, via e-mail, of in een van de winkels klaar om te helpen. Mocht uw aankoop thuis toch niet volledig aan uw verwachtingen voldoen, biedt het bijgesloten retourformulier een eenvoudige manier om het artikel terug te sturen. Kamsma Schoenen Online verzekert zo een zorgeloze winkelervaring, waar Blundstone's betrouwbare schoeisel hand in hand gaat met klanttevredenheid.