Naar boven

Wolvega

Wolvega
Bij Kamsma Schoenen Wolvega maken wij het u graag zo goed mogelijk naar de zin. Ons enthousiaste team staat voor u klaar met de service waar Kamsma Schoenen al 250 jaar om bekend staat. U kunt bij ons vertrouwen op een compleet assortiment aan kwalitatief goede schoenen. Ons streven is dat u na uw bezoek aan onze winkel naar huis gaat met een goed gevoel en schoenen waar u blij van wordt.

SCHOENENWINKEL WOLVEGA
Onze schoenenzaak is gevestigd op een mooie locatie in Wolvega, met gratis parkeren voor de deur. In onze winkelstraat vindt u een scala aan zelfstandige winkeliers met een uniek en onderscheidend aanbod. Man of vrouw, jong of oud, iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij of zij verdient. Een goed advies, schoenen mee op zicht en ruilen of geld terug (binnen ca. 2 weken) zijn bij ons de standaard. In ons assortiment vindt u veelal modieuze comfortschoenen. Een greep uit onze merken: Gabor, Durea, Ecco, Think, SPM, Mjus, Rieker, Helioform, Converse, El Naturalista, Van Bommel, Clarks, Rehab en Greve.

Ondervindt u last van pijnlijke voeten of bepaalde afwijkingen? Dan kunt u elke donderdag bij ons terecht voor een podoloog die u graag helpt met steunzolen.

EEN STUKJE HISTORIE
Kamsma Schoenen in Wolvega is met zijn zesjarig bestaan de jongste ‘telg’ van de familie. De naam Kamsma gaat op schoenengebied echter al meer dan 250 jaar mee. De winkel is in 2011 door Jelte Kamsma opgestart.


Het zit in onze genen

De passie voor schoenen en ondernemen zit hem in het bloed. Hij heeft de voormalige schoenenwinkel van familie Ten Wolde overgenomen. Een gerenommeerd familiebedrijf, dat Jelte Kamsma samen met zijn team ook probeert op te bouwen met Kamsma Schoenen in Wolvega.