Naar boven

Harlingen

Harlingen
Kamsma Schoenen Harlingen bestaat sinds 1948 en is bekend om zijn klantvriendelijke en servicegerichte aanpak. Uw tevredenheid gaat bij ons voor alles. Als schoenenspeciaalzaak combineren wij kwaliteit en comfort met de nieuwste mode. Wij bezoeken regelmatig beurzen om u te voorzien van een goed uitgedachte collectie met mooie en eigentijdse dames- en herenschoenen.

SCHOENENWINKEL HARLINGEN
Onze schoenenzaak is gevestigd in het centrum van Harlingen, in een zijstraat van de hoofdstraat. Wat Harlingen kenmerkt is het gezellige karakter van de stad. Er is hier altijd wel iets te beleven. Uitschieters zijn natuurlijk de Visserijdagen, het Lanenkaatsen, de Juni Feestweek, het opening vaarseizoen, Zoutsloter Kerstmarkt en Harlingen Ongeschut. U kunt bij ons voor de deur parkeren, maar ook in de rest van het centrum vindt u ruim voldoende parkeergelegenheid.

EEN STUKJE HISTORIE
De historie van onze schoenenwinkel in Harlingen brengt ons terug naar 1948, toen Simon Kamsma de schoenenzaak “Ouendag” overnam. Deze naam is nog een aantal jaren gebruikt, waarna “Ouendag” overging in “Kamsma Schoenen”. Wat begon als een kleine winkel op de hoek, groeide in de jaren ’60 uit tot een royale speciaalzaak, toen het naastgelegen pand bij de winkel betrokken werd.

Van kleine winkel op de hoek naar een royale speciaalzaak

In een ruimte boven de winkel staan nog steeds een aantal historische machines waar destijds schoenen meegemaakt werden. Door de jaren heen zijn er drie generaties Kamsma aan het roer geweest. In de jaren ’70 nam zoon Koos Kamsma het stokje over van zijn vader Simon en sinds 2008 is derde generatie Douwe Kamsma de eigenaar.