Naar boven

Leeuwarden

Leeuwarden
Sterk in pasvorm en comfort, deze kwaliteiten zijn onlosmakelijk verbonden met de schoenen van Kamsma Schoenen in Leeuwarden. We onderscheiden ons van de grote winkelketens door pure vakkennis, een prettige persoonlijke benadering en het streven naar feilloze kwaliteit. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in schoenen voor mensen met voetproblemen.

SCHOENENWINKEL LEEUWARDEN
In Leeuwarden voeren wij een breed assortiment gerenommeerde merken in het midden- tot hoogsegment. Merken zoals Gabor, Memphisto, Ecco, Durea, Waldlaufer, Wolky en Van Bommel worden in onze winkel overzichtelijk gepresenteerd. In onze collectie bieden we ook moderne, modieuze modellen die geschikt zijn voor een steun- of correctiezooltje. Ondervindt u last van voetklachten of -afwijkingen dan is het zeker de moeite waard om hier eens naar te laten kijken. Registerpodoloog Michel Visser is regelmatig bij ons aanwezig voor een gratis voetanalyse en deskundig advies. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

EEN STUKJE HISTORIE
Kamsma Schoenen Leeuwarden is op 21 januari 1954 opgericht door Koos Kamsma aan de Nieuwe Oosterstraat 24. Al vrij snel na de opening werd de winkel uitgebreid met het naastgelegen pand nummer 22. Zo’n twintig jaar later opende Koos Kamsma in dezelfde straat, op nummer 16 een Memphisto en Ecco speciaalzaak.

Drie panden samengevoegd tot één royale schoenenwinkel

Toen er na de eeuwwisseling een mogelijkheid was op ook nummer 20 bij zijn winkel te trekken, twijfelde hij geen moment. Na een rigoureuze verbouwing werd in maart 2009 een compleet vernieuwde winkel heropend. De panden 20, 22 en 24 zijn samengevoegd tot één mooie royale winkel waar u ons complete aanbod onder één dak vindt.