Naar boven

Sneek

Sneek
Kamsma Schoenen staat voor kwaliteit, comfort en de nieuwste mode. Bij Kamsma Schoenen Sneek wordt u op een prettige en ongedwongen manier geholpen. Ons personeel is professioneel en servicegericht en helpt u graag een keuze te maken uit ons mooie assortiment dames- en herenschoenen.

SCHOENENWINKEL SNEEK
Onze schoenenzaak in Sneek wordt sinds 2004 gerund door Jouke Kamsma. Onze kracht ligt in onze persoonlijke service, een prettige sfeer en beleving, en een goeddoordachte collectie met prachtige merken. Zo hebben wij een Gabor en Wolky shop-in-shop, en vindt u bij ons grote collecties van verschillende dames- en herenmerken. Voor de dames hebben wij onder andere Durea, Fitflop, Hartjes, X-Sensible en Remonte. Voor de heren Ecco, Mephisto, Van Bommel, PME en – ons oogappeltje – Harris ‘handmade shoes’. 

EEN DAGJE SNEEK
Onze schoenenzaak is gevestigd in het centrum van Sneek, op ’t Grootzand. U kunt direct voor de deur parkeren, ook kunt u de hele dag in Parkeergarage Boschplein parkeren. Vanuit daar wandelt u binnen drie minuten het centrum in. Sneek is een prachtige stad met een mooie aanbod aan winkels en bezienswaardigheden en dus zeker de moeite waard voor een dagje uit.