Naar boven

Drachten

Drachten

SCHOENEN SHOPPEN IN DRACHTEN
Bij Kamsma Schoenen is iets te vinden wat je nauwelijks nog ziet in deze tijd: passie voor ons vak én onze klant. Wij hebben ons hart verbonden met ons product, onze klanten en de plaats waar we gevestigd zijn. Dat geldt voor alle Kamsma’s en ook zeker voor onze vestiging in Drachten. Service is bij ons vanzelfsprekend.

SCHOENENWINKEL DRACHTEN
Drachten is een mooie plaats met ontzettend veel leuke speciaalzaken. Wij zijn er trots op dat wij met onze schoenenwinkel tot één van deze speciaalzaken behoren. In onze winkel heeft u ontzettend veel keuze in het assortiment. U vindt bij ons een goed uitgedachte collectie met merken als Floris van Bommel en Greve, en shop-in-shops van Gabor, Wolky en Ecco. Kortom, voor mooie merken op een mooie locatie gaat u naar Kamsma Schoenen in Drachten.

EEN STUKJE HISTORIE
Kamsma Schoenen is sinds 1754 een begrip in Friesland. De schoenenzaak in Drachten bestaat sinds 1979 en is opgericht door André en Sapie Kamsma. In 2011 is de winkel overgegaan naar hun zoon Johan.

De liefde voor het vak is ons met de schoenlepel ingegoten

Als jongen van 12 jaar hielp hij zijn vader al in de winkel, dus je kunt wel stellen dat de liefde voor het vak hem met de schoenlepel is ingegoten.