Naar boven

Over ons


BESTE KAMSMA KLANT,
In deze onzekere tijden willen we u, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Kamsma Schoenen omgaat met de situatie rondom het Coronavirus.

Onze bewondering gaat uit naar alle mensen in vitale functies en mensen die zorgen voor een ander. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze medewerkers en klanten voor alles. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Kamsma Schoenen ten strengste worden nageleefd. We wassen onze handen en reinigen alle high touch zones als deurklinken en pinautomaat met hoge regelmaat.

Tegelijkertijd kunt u nog steeds gewoon bij Kamsma Schoenen langskomen. Onze medewerkers houden gepaste afstand en zetten de schoenen voor u klaar, zodat u ze zelf uit de doos kunt nemen en aan kunt trekken. Dit alles met de service als vanouds.

We hopen u daarmee zoveel mogelijk tot dienst te zijn. En uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele veranderingen.

SCHOENMAKERS SINDS 1754
Kamsma Schoenen is al sinds 1754 een begrip in Friesland. Als familiebedrijf hebben wij ons hart verbonden met ons product, onze klanten en onze vestigingsplaatsen. Onze schoenenwinkels zijn gevestigd in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Franeker, Harlingen, Sneek en Wolvega. Een goed uitgedachte collectie met de service als vanouds zorgt ervoor dat u bij ons altijd naar huis gaat met een goed gevoel en schoenen waar u blij van wordt.

KAMSMA, DAAROM!
Aandacht voor de klant
Sterk in pasvorm en comfort
Actuele collectie van kwaliteitsmerken
Al 250 jaar pure vakkennis
Kwaliteit waarvoor u terugkomt

SCHOENEN VAN NU MET DE SERVICE ALS VANOUDS
De liefde voor het vak is ons met de schoenlepel ingegoten. De schoenmode zit ons letterlijk en figuurlijk in het bloed. Hierdoor hebben we oog voor kwaliteit, verstand van comfort en zijn we in staat snel nieuwe trends te signaleren. Onze familie staat samen met het enthousiaste verkoopteam, voor u klaar met de service waar Kamsma Schoenen al 250 jaar bekend om staat.