Naar boven

Ruilen en Retourneren

Retourneren/ ruilen
U kunt natuurlijk altijd het product in één van onze winkels retourneren of ruilen. U kunt dan meteen onze uitgebreide collectie in het "echt" zien en u laten adviseren door ons vakkundige personeel.

Wij kunnen uitsluitend schoenen terug nemen die binnenshuis zijn gepast met behoud van alle etiketten en verpakkingsmateriaal.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen. De waardevermindering zal worden verrekend met het terug te betalen aankoopbedrag.  

14 dagen bedenktermijn
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jijzelf of een door jou aangewezen derde (bijv. de buren), die niet de vervoerder is, het pakket fysiek in bezit krijgt.

Controleer altijd direct na ontvangst van je bestelling of alle artikelen compleet en onbeschadigd geleverd zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice (klantenservice@kamsmaschoenen.nl of 0512-515684).

Retourneren opruiming/sale
Op alle afgeprijsde artikelen vanaf €60.- wordt de bestelling kosteloos naar de klant verstuurd. Echter als de bestelling retour komt zijn de verzendkosten voor de klant zelf.
Uitzondering van verzendkosten is om de bestelling te retourneren in één van onze winkels of als de bestelling verkeerd wordt geleverd.

Terugbetaling
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten retour (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering). Het aankoopbedrag ontvang je binnen enkele dagen maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Terugbetaling wordt niet gedaan in één van onze winkels.