Naar boven

Ruilen en Retourneren

Retourneren
U kunt natuurlijk altijd het product in één van onze winkels retourneren of ruilen. U kunt dan meteen onze uitgebreide collectie in het "echt" zien en u laten adviseren door ons vakkundige personeel.

Controleer altijd direct na ontvangst van je bestelling of alle artikelen compleet en onbeschadigd geleverd zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice (klantenservice@kamsmaschoenen.nl of 0512-515684).

Passen
Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Pas schoenen alleen binnenshuis. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen. De waardevermindering zal worden verrekend met het terug te betalen aankoopbedrag.  

14 dagen bedenktermijn
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jijzelf of een door jou aangewezen derde (bijv. de buren), die niet de vervoerder is, het pakket fysiek in bezit krijgt.

Melden
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons schriftelijk op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt dit hier op de website doen en deze eventueel uitprinten en meesturen met de retourzending, maar bent hiertoe niet verplicht.
Tevens kunt u gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugsturen
Houd er rekening mee als je eventueel de schoenen wilt retourneren, dat zowel de schoenen als de doos en verzendzak voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat dienen te zijn. De artikelen mogen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop je melding hebt gemaakt van de herroeping, aan ons terug zendt of overhandigd. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Retourneren is gratis via PostNL als u gebruik maakt van bijgevoegd antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat kamsmaschoenen.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Vraag daarom op het PostNL-servicepunt altijd om een verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig.

Terugbetaling
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten retour (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering). Het aankoopbedrag ontvang je binnen enkele dagen maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Terugbetaling wordt niet gedaan in één van onze winkels.

Artikel ruilen
Het is in principe altijd mogelijk om een artikel te ruilen.Dit kun je doen via het retourformulier op onze website. Je dient hiervoor bij het aanmelden van de retour aan te geven wat de wensen zijn, bijvoorbeeld welke maat of kleur.

Retourneren opruiming/sale
Op alle afgeprijsde artikelen vanaf €60.- wordt de bestelling kosteloos naar de klant verstuurd. Echter als de bestelling retour komt zijn de verzendkosten voor de klant zelf.
Uitzondering van verzendkosten is om de bestelling te retourneren in één van onze winkels of als de bestelling verkeerd wordt geleverd.

Retourformulier

Vul uw gegevens hieronder in, zodat wij uw retour of omruiling kunnen verwerken.
Uw retour aanmelden