Naar boven

Clarks

Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street. Een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Clarks is internationaal, je ziet het in 35 landen. Het begon allemaal met een pantoffel van schapenleer, een combinatie van innovatie en vakmanschap. Het is nog altijd de kern hoe een schoen wordt gemaakt, met een handgesneden leest van haagbeukenhout. Gevanceerde constructierechnieken, actuele technologie en nieuwe materialen doen de rest.

Clarks schoenen

Clarks heeft inmiddels al meer dan 22 duizend modellen gemaakt die ook de moderevolutie hebben ontketend. Zoals de iconische Clarks Desert Boot. Deze is in 1950 ontworpen en is nog steeds populair. Of de ‘Nature’ lijn, die in de jaren 80 is ontworpen. Een combinatie van sportieve en casual modellen. Met name de veterschoenen en instappers hebben wij in het assortiment van Clarks. Door het fijne comfort zitten de schoenen meteen lekker. Zachte voetbed en materialen zijn één van de belangrijkste punten waar heel veel aandacht aan wordt gegeven.

De schoenmaten gaan in halve maten. Dat kan zeker een toevoeging zijn als je net tussen 2 maten inzit. Dan is de halve maat de juiste! Ook worden er modellen gemaakt in verschillende breedtematen. Met name G wijdte en H wijdte zijn het meest voorkomende. De G wijdte is normaal en H wijdte is breder.

Clarks dames en heren

Clarks heeft zowel dames- als herenschoenen in de collectie. Wij hebben alleen de keuze gemaakt voor de herenschoenen. Met clarks schoenen kun je alle kanten op. Voor zowel sportief als netjes. O.a. veterschoenen/sneakers, instappers, boots zie je door de hele collectie terugkomen. Ook in de zomer diverse sandalen.


Schoenen bestel je bij Kamsma schoenen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige schoenen van Clarks? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Je bent uiteraard ook van harte welkom om de schoenen in een van onze winkels te komen bewonderen en passen.