Naar boven

Sanita

Sanita klompen zijn al sinds 1907 de vertrouwde metgezel voor wie kilometers wil maken met stijl en comfort. De Deense klompen staan bekend om hun unieke combinatie van kleurrijk design en hoogwaardige kwaliteit. Het oogstrelende uiterlijk van de klompen betekent geenszins dat er concessies worden gedaan aan veiligheid en duurzaamheid. Vooral opvallend zijn de gekleurde klompen met levendige prints of een metallic look, waardoor deze modieuze klompen een ruim canvas bieden om je individualiteit te uiten, zowel op de werkvloer als thuis.

Sanita klompen

Sanita klompen bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook superieure ondersteuning en comfort, zowel in hun modieuze als medische klompen. Gemaakt van leer van de hoogste kwaliteit en handgemaakt door vakbekwame schoenmakers in Europa, stralen deze klompen vakmanschap uit. Naast de reguliere klompen zijn er klompen in de drie SB-klassen die als alternatief voor veiligheidsschoenen kunnen worden gedragen. Bovendien zijn de klompen van Sanita uitstekend te reinigen en te onderhouden, waardoor je jarenlang plezier hebt van je klompen.

Sanita medische klompen 

Sanita's medische klompen hebben een speciale plek veroverd in de harten van verpleegkundigen, artsen, tandartsen en zorgmedewerkers. De instapklompen en klompschoenen met een open of gesloten hiel bieden niet alleen comfort maar ook de nodige veiligheid met hun lichtgewicht, buigzame PU-zool en antislip eigenschappen. Het anatomisch gevormde voetbed draagt bij aan een betere lichaamshouding en ontlast de rug en knieën. Of je nu kiest voor zwarte, witte, met prints of lakklompen, de klompen zijn hygiënisch en gemakkelijk te reinigen, waardoor je niet alleen gezond, maar ook stijlvol blijft.

Sanita klompen koop je bij Kamsma!

Bij Kamsma Schoenen kunt u eenvoudig de modieuze klompen van Sanita vinden en online bestellen. Voor eventuele vragen staan de medewerkers van de winkels klaar om u te helpen. Bovendien nodigen ze u graag uit om de klompen van Sanita persoonlijk te komen bewonderen en passen in een van hun winkels. U bent van harte welkom om het comfort en de stijl van Sanita klompen zelf te ervaren.