Naar boven

Dolomite

Met meer dan een eeuw aan expertise in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige outdoor schoenen, heeft Dolomite zijn wortels stevig verankerd in de majestueuze Dolomieten. Geïnspireerd door het adembenemende Italiaanse design en stijl, koestert Dolomite een diepe passie voor de bergen, het buitenleven en lifestyle. Deze passie vormt de drijvende kracht achter het ontwerpen van de beste wandelschoenen die voldoen aan de hoogste technische standaarden. Daarnaast put Dolomite uit een rijke schat aan kennis en ervaring om innovatie en nieuwe technologieën te integreren in hun wandelschoenen, wat resulteert in een perfecte mix van traditie en vooruitgang.

Dolomite schoenen

Waarom zou je kiezen voor Dolomite schoenen? Dolomite heeft zich niet alleen gevestigd als een populair wandelschoenenmerk voor dames, maar is ook zeer gewild onder heren. De unieke combinatie van outdoor lifestyle in hun collectie maakt Dolomite damesschoenen en herenschoenen niet alleen geschikt voor uitgebreide wandelingen, maar ook voor dagelijks gebruik. Een Dolomite schoen belichaamt het beste van beide werelden, met een design dat de eigenschappen van een bergschoen combineert. Het resultaat is langdurig comfort, dankzij de speciale, anatomisch gevormde verbinding van het voetbed en de schoenvorm die zorgt voor de perfecte pasvorm, lichaamshouding en ondersteuning tijdens elke wandeling.

Wandelschoenen 

Dolomite wandelschoenen, hoewel optisch minder grof dan sommige andere merken, hebben een veelzijdig karakter dat hen geschikt maakt voor diverse gelegenheden. De hippe kleuren, nubuck materialen en gevette leersoorten maken ze niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met hoge, halfhoge en lage wandelschoenen biedt Dolomite een scala aan keuzes, van stadswandelingen tot zware trektochten.
 

Bestel je schoenen online bij Kamsma!

Als officieel verkooppunt van Dolomite schoenen verwelkomt Kamsma u met een uitgebreide collectie voor zowel dames als heren. Een groot deel van hun Dolomite assortiment is waterdicht en beschikt over schok dempende zolen, waardoor lange wandelingen zonder ongemak mogelijk zijn. U kunt eenvoudig uw Dolomite schoenen online bestellen via de gebruiksvriendelijke webshop van Kamsma of een bezoek brengen aan een van hun winkels. Met Kamsma Schoenen haalt u niet alleen kwalitatieve schoenen in huis, maar ook het gemak van online winkelen en de zekerheid van een officieel Dolomite verkooppunt.