Naar boven

Ecco

Het Deense schoenenmerk Ecco wil alles weten over de voet. Alleen daardoor is het mogelijk om de meest comfortabele schoen van de wereld te maken. Een schoen die de vorm van je voet aanneemt en ervoor zorgt dat je voet op een natuurlijke wijze beweegt. Dat moet zorgen voor de best mogelijke loopervaring. Al sinds 1963 werkt Ecco volgens deze filosofie. Ecco haalt haar inspiratie voor het ontwerp uit de natuur: kleuren, vormen, texturen en natuurlijke materialen. Maar de voet komt altijd op de eerste plaats. Dus functie bepaalt vorm. 
IN ELKE GARDEROBE VIND JE ECCO’S
Veterschoenen, sportieve sandalen of sneakers in ieder huishouden vind je dit seizoen wel een paar Ecco’s op de schoenenplank. Ecco heeft in haar nieuwe damescollectie dan ook voor alle dames een passend paar. In dé trendkleur van het voorjaar namelijk multicolor. De sneakers van Ecco zie je in gecombineerde roze, blauwe en beige pasteltinten met verrassende gele en rode details. En ook de tijdloze zwarte sneaker met witte zool vind je terug in de collectie. Schijnt de zon en maak je veel kilometers? Dan word je vast gelukkig van een paar sportieve sandalen. De sandalen van Ecco houden je voeten heerlijk koel en fris en je kunt er uren op lopen. Tegenwoordig is de sportieve sandaal overigens allang niet meer alleen voor lange afstanden. Hij wordt ook gedragen als fashionitem door jong en oud. Altijd goed onder je wandeloutfit maar hartstikke high fashion onder je zomerjurk. Lieve iets elleganter? Dan heeft Ecco dit seizoen ook leuke sandalen met bandjes in beige, bruin en zwart.
Ook op de schoenenplank van de heer des huizes vind je Ecco’s. In de nieuwe herencollectie heeft het merk voor mannen dan ook schoenen voor elke gelegenheid. De nette sneaker voor naar het werk onder een of de sportieve sneaker voor in het weekend. Beiden kun je dragen onder een jeans voor een casual look of onder een chino voor een meer geklde uitstraling. Ook voor heren zien we de multicolor trend terug in de voorjaarscollectie. Beige, mosgroen en blauw gecombineerd met gele, rode en zwarte details. Een belangrijke afspraak, feest of trouwerij? Dan is er natuurlijk ook de geklede schoen met veters of met gespjes. We zien ze in zwart, bruin en bordeauxrood. In combinatie met een mooie lichte pantalon of jeans scoor je hoe dan ook punten.
.

Ecco is verkrijgbaar bij alle vestigingen.