Naar boven

Falke

Falke is een Duits familiebedrijf uit Schmallenberg in Sauerland, dat voornamelijk kousen produceert. Maar ook sportkleding, herenmode en kledingaccessoires. Het hoofdkantoor van het bedrijf is er nog steeds gevestigd en wordt daarom ook wel de ‘sokkenstad’ genoemd.

Falke sokken

De Falke sokken die wij in de collectie hebben, zijn de Cool Kick en de Run. De Cool Kick is een echte sneaker sok, die niet boven de sneaker uitkomt. Deze sportieve sok is voorzien van verkoelend functioneel garen met een hoog uitgesneden halsboord en wordt gekenmerkt door een zeer goed vochttransport. De linker- en rechtersok en de anatomisch gevormde teen zorgen voor een optimale pasvorm.

Het is heel vervelend als je sok afzakt tijdens het lopen of rennen. De Falke sokken hebben een antislipsysteem in de hiel wat voorkomt dat de sok wegglijdt. Dat is natuurlijk ideaal voor hardlopers, renners of normale dagelijkse activiteiten.

Ze zijn heerlijk zacht wat meteen prettig aanvoelt. De Run is hetzelfde type, maar dan een ‘normale’ sok. Deze sportief geïnspireerde vrijetijds sokken overtuigen zowel door hun functionaliteit als hun look. De anatomische pasvorm zorgt samen met een hoog percentage katoen en een ultralichte badstofzool voor een perfecte FALKE pasvorm en een hoog draagcomfort.

Falke wandelsokken

Falke heeft ook wandelsokken in de collectie. Met zijn medium polstering en mengsel van merinowol, biedt de wandelsok uitstekend comfort en een goede warmte-isolatie tijdens wandelingen op eenvoudig terrein in alle weersomstandigheden. Het snelle vochttransport en de optimale pasvorm garanderen de perfecte temperatuur en veel comfort aan de voet. Dat is natuurlijk ideaal als je een lange wandeling gaat maken.

Deze sokken zijn ook ideaal om cadeau te geven voor kerst, sinterklaas, een verjaardag of gewoon zomaar. Wie ga jij blij maken met Falke sokken?

Sokken online bestellen

De Falke sokken en nog veel meer accessoires staan online in de webshop. Hier staat de gehele collectie. Bestel ze eenvoudig online of kom langs in één van onze winkels.