Naar boven

Fitflop

In 2007 richtte Marcia Kilgore, wereldbekende onderneemster en award-winnende zakenvrouw, Fitflop op en maakte ze haar eerste biomechanisch ontworpen sandalen wereldwijd bekend. Tien jaar later heeft Fitflop zijn assortiment uitgebreid met sneakers, loafers en instappers. Bekijk de collectie hieronder!
Fitflop wordt internationaal gezien als een comfortschoenenmerk. Het wetenschappelijk onderzoek naar de positie van de voet en hoe deze invloed heeft op de houding van het lichaam is uniek. Terwijl comfort en biochemica een prioriteit blijven, is Fitflop er rotsvast van overtuigd dat stijl en comfort perfect hand in hand kunnen gaan. Zeg Fitflop, dan denk je meteen aan de slippers. Naast de zeer ruime collectie hiervan zie je echter de laatste jaren de sneakers en ballerina’s steeds meer in beeld. Deze zijn ook heel comfortabel om te dragen.

Fitflop slippers

De Fitflop slippers zijn populair door het fijne voetbed. Door de iets dikkere zool wordt de houding van het lichaam gecorrigeerd. De slippers worden in vele materialen, kleuren en modellen gemaakt. Er zijn zoveel modellen dat er voor ieder wat wils is. Kun je niet tegen het teenstukje? Dan is er een ‘muil’ in het assortiment, deze slipper is ideaal voor diegene die geen teenslipper wilt. Dagje naar het strand? Dan is de Iqushion de ideale slipper. Lekker licht, makkelijk aan te doen en zo schoon te maken!

Fitflop sandalen

Ook zijn er sandalen in de collectie van Fitflop, van sportieve tot modische. Door het achterste bandje bij de hiel, zit de sandaal sluitend om de voet heen. Vaak is deze te stellen door middel van een gesp of een klittenband. Voor een allerdaagse sandaal of toch netjes zijn ze ideaal.


Bestel slippers online bij Kamsa schoenen!

Op de webshop zie je de ruime collectie van Fitflop. Deze zijn eenvoudig online te bestellen en heb je binnen 1 á 2 dagen in huis. Of kom langs naar één van de winkels om de collectie in het echt te bewonderen.