Naar boven

Floris van Bommel

Nederlands oudste en bekendste schoenenmerk is Van Bommel. De klassieke, maar moderne schoenen worden nog altijd gemaakt in de fabriek in Brabant. Daar waar het familiebedrijf sinds 1734 generatie op generatie haar vakmanschap doorgeeft. Inmiddels staat alweer de 9egeneratie aan het roer. Door de ambachtelijke werkwijze en het gebruik van goede materialen gaat de schoen bijzonder lang mee. Van Bommel staat bekend om kwaliteit en goede pasvorm.

Het Nederlandse schoenenmerk Floris van Bommel is het kleine broertje van het bekende merk Van Bommel. Van Bommel is een Brabants familiebedrijf die generaties op generaties haar vakmanschap doorgeeft. Floris van Bommel is de 9e generatie en kwam in 1996 in de zaak. Hij bracht vernieuwing met zich mee en lanceerde een merk waaraan hij zijn eigen naam heeft verbonden. Dit merk levert de bekende kwaliteit en draagcomfort, maar dan met zijn tijd mee. Floris van Bommel maakt sportieve en moderne schoenen die ieder seizoen vernieuwend zijn.
VOOR DE VERFIJNDE MAN DIE WEET WAT HIJ WIL
Een van Bommel zit niet zomaar aan jouw voet. Voordat deze schoen in de winkel ligt, komen er maar liefst 250 handelingen aan te pas. Dat dit merk hoogwaardige kwaliteit biedt, staat vast. De verfijnde heren onder ons zullen dan ook absoluut geen spijt krijgen van de aanschaf van een paar van Bommels. Ook dit voorjaar komt het merk met een uiteenlopende collectie in verschillende materialen, kleuren en prints. We zien sneakers, de klassieke bootschoen en geklede schoenen voorbij komen. En elk model heeft daarbij natuurlijk zijn eigen charme. Zo geeft de suède bruine of blauwe bootschoen je outfit net wat extra klasse en de gekleurde sneakers maken je outfit hip en sportief. Voor de sportieve look kun je ook kiezen voor en sneaker met dikkere zool of een veterschoen. Die laatste zien we in beige van luchtig suede en met veel fantasiematerialen en prints. Toch lieve iets netter? De geklede schoen zien we in bruintinten en cognac maar ook in zwart, grijs en legergroen. Waarbij mannen de keuze hebben tussen 1 kleur of verschillende kleuren. Én met verschillende prints. Zo zien we het krokodillenmotief en het ruitmotief in verschillende modellen terugkomen. En niet te vergeten: de originele van Bommels met minder uitgesproken vorm en design zijn ook onderdeel van de collectie.

Van Bommel en Floris van Bommel zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen.