Naar boven

Floris van Bommel

Schoenfabriek Floris van Bommel, een gevestigde naam sinds 1734, staat bekend om het vervaardigen van luxe heren- en damesschoenen. In de trotse traditie van de familie Van Bommel zetten Floris en zijn twee broers, als de 9e generatie, het ambacht van schoenmakerij voort. Het erfgoed van de familie komt tot uiting in zowel het modieuze merk Floris van Bommel als het eeuwenoude klassieke herenmerk Van Bommel.

Floris van Bommel sneakers

Floris van Bommel sneakers vormen een opwindende collectie, waarin een scala aan elementen uit de sneakerwereld samenkomen. Van gympen tot tenniszolen, van vintage elementen tot hightech materialen, elke collectie brengt nieuwe stijlen met zich mee. Deze sneakers zijn niet alleen hip en trendy, maar bieden ook keuze in bescheiden kleuren en gedurfde, kleurrijke ontwerpen. Denk aan de opvallende felrode brandweerschoen die voor het eerst verscheen in 2014 en in 2023 een vervolg krijgt. De zolen hebben elk hun eigen kenmerken, zoals de noppies, de kupster en de gummer, en zijn voorzien van een fijne demping. Voor wie de sneakers wil dragen onder een pak, zijn er ook stijlvolle unikleurige leervarianten beschikbaar.

Floris van Bommel schoenen

Floris van Bommel biedt niet alleen sneakers, maar ook een assortiment geklede herenschoenen. Dit maakt de collectie geschikt voor zowel jong als oud. Elk seizoen introduceert Van Bommel verrassende nieuwe ontwerpen, variërend van een schoen voor Team Jumbo-Visma tot een autodrop sneaker en zelfs space invaders-thema schoenen. Voor speciale gelegenheden is er ook een ruim aanbod aan geklede herenschoenen, inclusief trouwschoenen.

Floris van Bommel online bestellen bij Kamsma schoenen!

Bij Kamsma Schoenen kunt u eenvoudig uw favoriete Floris van Bommel of Van Bommel schoenen online bestellen of een bezoek brengen aan een van hun winkels om de collectie te bekijken en te passen. De schoenen worden gratis naar uw thuisadres verzonden, en mocht de maat niet juist zijn of bent u niet tevreden, dan kunt u binnen 14 dagen gratis retourneren met het bijgevoegde retourlabel. Naast Floris van Bommel biedt Kamsma Schoenen ook andere gerenommeerde merken zoals Greve en Harris in hun assortiment. Kortom, bij Kamsma Schoenen vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige schoenen voor elke gelegenheid.