Naar boven

Gabor Rollingsoft

De innovatieve vrijetijdsschoen voor fitness, wellness en welzijn. De voordelen van een afwikkelschoen met de bijzonder flexibele zool. Gabor Rollingsoft sensitive combineert bewegingsvrijheid met stabiliteit aan de zijkanten, voor een heerlijke pasvorm in een fraai sportief design. De zool is opgebouwd uit meerdere lagen en door de bijzondere constructie en combinatie van materialen ook nog eens uitermate licht. Onder de voetboog is en stabilisator aangebracht, die de afrolbeweging optimaal geleidt en ondersteunt. Zijwaartse enkelbewegingen zorgen voor een optimale flexibiliteit.

Gabor Rollingsoft sneakers

De Gabor Rollingsoft sneakers zitten meteen lekker. De pasvorm is meteen goed en hoef je niet in te lopen. Met name door de lichtgewicht en de soepele materialen die worden gebruikt. De Rollingsoft is herkenbaar aan de stabilisator, voor een goede afrolbeweging en verbeterde zijstabiliteit. De loopzool, deze is uitermate flexibel, licht en stevig. Binnenzool, voor een betere klimaatregeling. En extra demping door de zachte schuimstof. Ook is de binnenzool los waardoor er een eigen steunzool in kan. Naast de dames is er ook een herenlijn van Rollingsoft


Sneakers dames

Met name de sneakers Rollingsoft zijn populair! Deze zijn in veel modellen en kleuren te krijgen. In de zomer doet wit het uiteraard goed, maar door het gebruik van allerlei kleuren maakt het de collectie een stuk leuker. Ook de kleurtjes en combinaties zie je veel in de collectie terugkomen. In het najaar heb je naast de lage sneakers ook een hogere veterboot. Vooral in de wintermaanden is dit een toevoeging. Naast de veterboot is er ook een kort laarsje van de Rollingsoft. Als men hier eenmaal op gelopen heeft komen ze hier vaak weer op terug! Wat ook een voordeel is dat de Gabor Rollingsoft in halve maten gaan. Zit je vaak tussen 2 maten dan is de halve maat ideaal.

Bestel gemakkelijk online bij Kamsma schoenen

Op de webshop zie je alle modellen van Gabor Rollingsoft die we op voorraad hebben. Bij winkelvoorraad kun je zien welke maat in welke vestiging staat. Bestel ze eenvoudig online en heb ze binnen 1 à 2 dagen in huis. Of kom langs in één van de winkels om ze te passen en laat je adviseren.