Naar boven

Hartjes

In 1953 werd Hartjes opgericht, door Heinrich Hartjes, als orthopedische werkplaats. Dit basisbegrip voor de menselijke voet en zijn speciale vereisten vormt de basis van de schoenmode. Nog steeds staat comfort en gezondheid centraal. Samen met ene aantrekkelijk design dat past bij de stijl van de tijd. Het merk Hartjes produceert zijn schoenen in Pramet, Oostenrijk. Hartjes produceert allerlei soorten schoenen: veterschoenen, bandschoenen, sandalen, veterboots en enkellaarsjes. Alles met een uitneembaar voetbed! Hoogste kwalitieit, individuele pasvorm voor maximaal comfort en stijlvolle, moderne ontwerpen met talloze combinatie- en gebruiksmogelijkheden, dat is waar Hartjes voor staat. Comfort with Style is het motto dat elke collectie wordt gevolgd.

Hartjes schoenen

De schoenen van Hartjes zijn licht van gewicht. Ze voelen zacht aan en zijn heerlijk om te dragen door het fijne voetbed. Het comfort dat je voelt alsof je niks aan de voeten hebt. Ze worden gemaakt met de beste kwaliteit. Daarom behouden ze de productlocatie in Pramet en blijven ze produceren in Oostenrijk. Veel productiestappen worden nog met de hand gedaan. Met de combinatie tussen de trends en mode worden de modellen uitgetekend en geproduceerd. De kleuren gaan mee met de mode, zodat je het makkelijk kunt combineren bij je outfit. Of het nu netjes of sportief, met schoenen van Hartjes kun je alle kanten op.

Hartjes schoenen dames 

De Hartjes schoenen zijn er in verschillende breedtematen. Het ene model is bijvoorbeeld een H leest en de ander een K leest. Hetzelfde model heb je niet in een H en een K. Door de verschillende breedtematen is de doelgroep vrij groot. Zowel voor de fijne als de brede voet is er voldoende keuze in de collecties. Naast de veterschoenen zijn er ook sandalen. En in het najaar veterboots en laarsjes.


Kamsma schoenen voor de beste topmerken! 

Benieuwd naar de collectie van Hartjes? Kijk op onze webshop en bestel ze eenvoudig. Of kom langs in onze winkels om ze te zien en te passen.