Naar boven

Wolky schoenen

Wolky Bij Wolky ontwerpen en produceren ze alles zelf. Van het bovenwerk van een schoen, tot de zool. Dat is niet de gemakkelijkste weg, maar het zorgt er wel voor dat we overal onze invloed op kunnen uitoefenen en precies dat comfort en die kwaliteit krijgen die we willen. Het meest unieke aan Wolky is het voetbed. Wolky bracht een voetbed op de markt dat een combinatie was van kurk met een laagje memory foam. Daarop kwam een suéde dekje. Die gelaagdheid vormt nog steeds de basis van Wolky’s anatomische gevormde voetbedden. En die voetbedden maken echt het verschil! Dit doet Wolky al ruim 40 jaar.

Wolky sandalen

Een goede lijn van Wolky zijn de sandalen. De stevigheid die het geeft om langdurig op te wandelen wordt als prettig ervaren. Er zijn verschillende modellen in en ook de variatie in kleur is groot. Zo zijn er de effen kleuren die het goed doen maar ook de multi, allemaal verschillende kleuren, is een groot succes! Je draagt ze zowel netjes als sportief. De sandalen hebben een los voetbed zodat de eigen steunzool er ook in kan.

Wolky laarzen

In het najaar zijn de laarzen prachtig van Wolky. Met de mooiste materialen en de nieuwste mode wordt de collectie zorgvuldig samengesteld. Van korte tot lange laarzen is er voldoende keus. Naast laarzen zijn er de lage veterschoen en de veterboots graag gezien bij de Wolky klanten. Voor de veterboots komt men vaak weer terug.


Bestel je favoriete schoenen online bij Kamsma!

Wolky komt met een voorjaar- en najaarcollectie. In het voorjaar zie je veel veterschoenen maar ook bandschoenen, muilen, sandalen en boots. In het najaar zijn de veterboots goed vertegenwoordigd, daarnaast zie je ook lage veterschoene en laarzen in verschillende hoogtes. Zo zie je in het voorjaar vaak de wat lichtere kleuren en in het najaar de donkere tinten. Bestel eenvoudig online één van de toffe Wolky’s of kom langs in een van onze winkels.