Naar boven

Xsensible

Xsensible X-Sensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van onze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. X-Sensible heeft Nijmeegse roots. Vanuit het voormalige fabriekspand in Nijmegen is de productie verhuisd naar Portugal.

Xsensible schoenen

De schoenen van Xsensible ondersteunt je lichaamshouding, beweegt zich met de voet mee voor optimaal comfort, geschikt voor heerlijk op te wandelen en ze zien er representatief uit. Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible collectie prachtige schoenen met decennialange vakmanschap. Ondanks het gebruik van de nieuwste technologieën en machines is een groot deel van de collectie minutieus handwerk. Naast de schoenen zijn er in de zomer ook bandschoenen, sandalen en slippers. In de wintercollectie zijn met name de hoge veterboots heel populair! Er is een voorjaar en najaarscollectie.

Xsensible dames

Xsensible damesschoenen staan bekend om hun uitstekende combinatie van comfort, stijl en innovatie. Ze zijn specifiek ontworpen om maximale ondersteuning en comfort te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik en voor mensen die langdurig moeten staan. Een opvallend kenmerk van Xsensible schoenen is de Stretchwalker-technologie, die geïnspireerd is op traditionele Japanse sandalen. Deze technologie bevat een unieke balanszool die zorgt voor een betere houding en een natuurlijke voetafwikkeling, waardoor de loopervaring nog comfortabeler wordt.

Xsensible stretchwalker

Niet alleen voor je voeten, maar voor je hele lijf! De unieke zooltechnologie van de X-Sensible stretchwalker zorgt ervoor dat het lichaam een correcte houding aanneemt. Met het balanspunt in het midden van je schoenen worden gewrichten minder belast. De voet wikkelt beter af en de druk wordt gelijkmatig verdeeld. Lopen wordt een buitengewoon comfortabele ervaring. Dit heeft echter niet alleen met de zooltechnologie te maken, maar ook met het gepatenteerde stretchleer technologie. Elke strectchwalker heeft stretchleer. De verbazingwekkende elasticiteit geeft je maximale bewegingsvrijheid. De schoen valt als een tweede huid.

In de collectie van Xsensible zitten verschillende breedtematen. Deze worden aangeduid met de letters G, H, J en K. Hoe hoger in het alfabet hoe breder de leest. Dus een G is normaal en een K is het breedst.

Je Xsensible schoenen bestel je gemakkelijk online bij Kamsma schoenen! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige collectie van Xsensible? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Je bent uiteraard ook welkom om de schoenen in een van onze winkels te komen bewonderen en te passen.