Naar boven

Blackstone

Blackstone Footwear, opgericht in 1992 als een trots Nederlands familiebedrijf, heeft zijn roots diep verankerd in de ambachtelijke wereld van leer en schoenmakerskunst. Het begon als een bescheiden onderneming, vastbesloten om te excelleren in een competitieve markt door niet alleen beloften te maken, maar ze ook daadwerkelijk na te komen. Blackstone omarmde het credo van minder beloven en meer leveren, een ethos dat hen heeft geleid naar een positie van bekendheid en respect in de schoenenindustrie.

Blackstone schoenen 

Gedreven door een onwrikbare toewijding aan vakmanschap heeft Blackstone de normen doorbroken en een reeks opmerkelijke werkschoenen gelanceerd die de tand des tijds hebben doorstaan. De constante zoektocht naar verbetering en het streven naar perfectie hebben Blackstone gedefinieerd als een merk dat niet alleen schoenen produceert, maar eerder tijdloze ontwerpen met een ongeëvenaarde pasvorm, een subliem gevoel en onberispelijke afwerking.

Vandaag de dag biedt Blackstone een uitgebreide collectie aan, variërend van laarzen tot sneakers en veterschoenen voor zowel mannen als vrouwen. De essentie van het merk blijft trouw aan zijn basiswaarden: stoer en stijlvol, met een focus op tijdloze ontwerpen die nooit uit de mode raken. De perfecte pasvorm blijft een ononderhandelbaar kenmerk, ongeacht de gelegenheid - of het nu voor werk, vrije tijd of een feestje is, Blackstone heeft voor elke gelegenheid de ideale schoen.

Blackstone sneakers heren 

De heren sneakers van Blackstone verdienen speciale vermelding. Deze bieden niet alleen comfort, maar voegen ook een stoere en sportieve uitstraling toe aan elke outfit. Gemaakt van premium materialen, met hoogwaardig leer voor een verfijnde look en perfecte pasvorm, belichamen Blackstone sneakers voor heren de essentie van luxe schoeisel. De lichtgewicht zolen met fijne vering maken elke stap een genot, of je nu kiest voor een minimalistisch silhouet of een sportieve runner. In de wereld van Blackstone is 'Not your average footwear' geen loze kreet, maar een belofte aan stijlbewuste mannen.
 

Heren schoenen bestel je online bij Kamsma schoenen

Bij Kamsma Schoenen kunt u het hele jaar door genieten van de nieuwste Blackstone-collecties. Of het nu de lente/zomer- of herfst/wintercollectie is, Kamsma Schoenen biedt een uitgebreid assortiment aan schoenen, waaronder niet alleen Blackstone, maar ook andere gerenommeerde merken zoals Floris van Bommel, Greve, Van Lier en Australian. Het is de ultieme bestemming voor mannen die streven naar stijlvolle schoenen van topkwaliteit. En mocht de aankoop onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, biedt Kamsma Schoenen een eenvoudig retourproces met een meegeleverd retourlabel, waardoor de tevredenheid van de klant altijd voorop staat. In de wereld van Blackstone en Kamsma Schoenen komen vakmanschap, stijl en klanttevredenheid op harmonieuze wijze samen.