Naar boven

Gijs

In 1913 richtte de heer Gijs van Drunen zijn familiebedrijf op in Drunen, Noord-Brabant. Eerst werden er uitsluitend herenschoenen met de hand gemaakt, onder de merknaam Gijs. Later werden er ook damesschoenen gemaakt, onder de naam Durea. In zijn oprichtingsjaar kreeg hij zijn eerste prijs al! Gijs en al zijn nazaten hebben één eigenschap gemeen en dat is passie voor de optimale pasvorm van schoenen. Zo ontstond in de loop der jaren het idee om schoenen te ontwikkelen in meerdere breedtematen en met een verwisselbaar voetbed, voor iedereen wat geschikts. Dit is in de loop van de jaren verder geperfectioneerd en ook echt het handelsmerk geworden. Daarom staat in het voetbed ook ‘’loopt als gegoten’’.

Gijs schoenen 

Gijs gaat verder waar anderen stilstaan. Door het unieke concept van meerdere breedtematen is er een schoen voor elke voet; smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). Het merk is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige, comfortabele schoenen voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en comfort. Alleen de beste leersoorten worden geselecteerd. Het verwisselbaar anatomische gevormd voetbed maakt dat Gijs optimaal is aan te passen aan de eisen van jouw voeten. Het zit dus als gegoten. Er zit een flexibele zool onder, waardoor ze zich aanpassen aan de natuurlijke bewegingen van de voet.

Heeft u voor het werk een nette pakschoen nodig of bent u op zoek naar een stevige sneaker? Een veterschoen die u naar kantoor aan kan maar ook in uw vrije tijd kan dragen? Het zit allemaal in de collectie! Ook erg leuk, heb je een aankoopbewijs van een paar Gijs schoenen (maximaal 1 jaar oud), dan kunt u gratis een rondleiding door de fabriek krijgen! Dan kunt u precies zien hoe de schoenen gemaakt worden.

 

Heren schoenen 

Naast het merk Gijs hebben we natuurlijk nog veel meer schoenen in de collectie. Als u op zoek bent naar een nette pakschoen is bijvoorbeeld Floris van Bommel, Rehab en Greve ook erg geschikt. Bent u specifiek op zoek naar een merk die ook verschillende breedtematen heeft plus een uitneembaar voetbed? Dan zou u ook bij Xsensible of Waldläufer kunnen kijken. Wilt u graag een stevige sneaker?Kijk dan ook eens bij Mephisto of Australian.

 

Bestel gemakkelijk online bij Kamsma schoenen 

Een leuke schoen gevonden op de webshop? Elke bestelling wordt gratis naar u opgestuurd via PostNL. U heeft uw bestelling dus altijd snel in huis. Mocht de schoen niet passen of ze zijn niet naar wens, kunt u ze altijd terugsturen met het bijgeleverde retourlabel. Ook is het mogelijk ze in de winkel te retourneren, het bedrag wordt dan nog steeds teruggestort op uw rekening. Wij kunnen uitsluitend schoenen terug nemen die binnenshuis zijn gepast met behoud van alle etiketten en verpakkingsmateriaal.