Naar boven

Finn Comfort

Finn Comfort is een Duits schoenenmerk die al meer dan 75 jaar internationaal synoniem staat voor eersteklas, functionele en comfortabele schoenen voor een breed scala aan eisen. Elke stap, van ontwerp tot productie tot kwaliteitscontrole, wordt met de grootste zorg uitgevoerd in het eigen bedrijf. Na zorgvuldige selectie gebruiken ze, daar waar mogelijk, bijna uitsluitend materialen uit Duitsland en enkele andere landen. Ervaren orthopeden, podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers zijn nauw betrokken bij het ontwerp van de schoenen en ondersteunen bij de uitbreiding van het assortiment. Onze moderne levensstijl vraagt veel van onze voeten. Hoe kunnen we hen ontlasten en hun mobiliteit en gezondheid in stand houden? Het antwoord van Finn Comfort: “door middel van het juiste schoeisel!”, ontwikkeld vanuit de combinatie van medische kennis met traditioneel vakmanschap. Het merk is voornamelijk bekend door het goede natuurlijke voetbed.

Finn Comfort schoenen

Finn Comfort heeft de perfecte schoen voor iedere voet. Het merk heeft verschillende breedtematen waardoor het model perfect zal aansluiten op je voet. De herencollectie kenmerkt zich door het allerhoogste comfort, gebruik van de mooiste natuurlijke materialen en het hart van de schoenen: een 100% natuurlijk, uitneembaar voetbed. Het voetbed in de schoen is het hart van het merk en waar ze om bekend staan. Alles draait om de voetbedden, zo is het merk ooit ontstaan en groot geworden. Anatomisch gevormd en vervaardigd uit kurk, jute, plantaardig gelooid leer en latex. Alle voetbedden zijn uitneembaar, zelfs in de slippers en sandalen. Wanneer je de voetbedden draagt merk je het hoge comfort en het ontspannen van je voet!

We hebben een uitgebreide collectie aan modellen voor de heren. U heeft de keuze uit een geklede veterschoen, een vlotte sneaker, een klittenbandschoen, een muil, een sandaal, een slipper en zelfs een pantoffel. De keuze is reuze!

 

Schoenen heren 

Naast Finn Comfort hebben we natuurlijk nog veel meer merken. Een ander populair merk die zich ook kenmerkt door de verschillende breedtematen en het hoge comfort is Gijs. Ook Xsensible is een goede optie hiervoor. Xsensible staat bekend om de balanstechnologie in de zool naast de verschillende breedtematen. Op zoek naar een geklede klittenbandschoen? Kijk dan ook eens bij Clarks, kenmerkend door het lichtgewicht van de schoen. Voor een soortgelijk voetbed kunt u het best bij Mephisto kijken.

 

Bestel gemakkelijk online bij Kamsma schoenen

Bent u benieuwd geworden naar het goede voetbed van Finn Comfort? Elke bestelling wordt gratis naar u opgestuurd via PostNL. U heeft uw bestelling dus altijd snel in huis. Mocht de schoen niet passen of ze zijn niet naar wens, kunt u ze altijd terugsturen met het bijgeleverde retourlabel. Ook is het mogelijk ze in de winkel te retourneren, het bedrag wordt dan nog steeds teruggestort op uw rekening. Wij kunnen uitsluitend schoenen terug nemen die binnenshuis zijn gepast met behoud van alle etiketten en verpakkingsmateriaal.